Å arbeide når Norge tar ferie!

Jeg unner folk ferie, og i disse hektiske tider hvor folk er pålogget hele døgnet trenger man en pust i bakken.

MEN jeg kan ikke fri meg fra å bli oppgitt på samme tid. Noen av oss er  faktisk på jobb og trenger SVAR på spørsmål for å komme videre! Et eksempel. Jeg stiller et spørsmål til en IT-leverandør om et  teknisk problem. Og uff ja, jeg får dårlig samvittighet for å plage disse i ferien. Etter ca 24 timer får jeg et “god dag mann økseskaft” svar tilbake. Så da stiller jeg samme spørsmål på nytt igjen, men forhåpentligvis med en bedre spørsmålsformulering. Nytt svar kommer etter 24 timer. Skjønner fortsatt ikke svaret.  Ny mail sendes, og slik går uka!

Så i steden for å ta en telefon på 5 minutter bruker jeg en uke på meningsløs mailkorrespondanse for å få svar på noe enkelt, men avgjørende for fremdriften.

I mellomtiden har jeg vært fristet til å kaste pc’en ut av vinduet på mitt sommervarme kontor i ren frustrasjon!  Hvorfor må folk ta 4 uker sammenhengende ferie?  Kan vi kun få lov å ta maks 2 uker sammenhengende ferie, takk:)

Del:

Mer:

styremedlemmer

Rekruttering av styremedlemmer

Effektivt styrearbeid krever dyktige og engasjerte styremedlemmer. Hvordan kan organisasjoner tiltrekke og holde på de beste talentene i styret? I artikkelen vil vi hos Styre