Smågodtstativ og bokstaver på Karl Johan

Når vi leser økonominyheter får man inntrykk av, at norsk industriproduksjon har flyttet utenlands, og at all produksjon i Norge er opphørt. Det har jeg nå med egne øyne erfart, at det er en sannhet med modifikasjoner.  I det siste har jeg nemlig møtt flere industribedrifter med egen produksjon.  En av disse er en mellomstor bedrift som produserer varer som jeg aldri ville ha tenkt på opprinnelsen av.   Bl.a har nå smågodtstativet i butikken fått ny betydning. Det stativet jeg plukker lørdagsgodteriet fra er faktisk produsert i denne bedriften.

Ikke nok med det, så har denne bedriften også produsert de vakre bokstavene som utgjør vers -og utsagn på fortauene i Oslo på Karl Johan.  Dette er nisjeprodukter for bedriften. Til vanlig har de storproduksjon av varer til bedriftsmarkedet.

Dette firmaet har en topp moderne robotisert lasermaskin som kan produsere skreddersøm. Etter at maskinen har fått instrukser jobber den på egenhånd 24/7 uten innblanding av arbeidstakere.  Der utfører den ulike oppdrag.

Så det er ingen tvil om det. Produksjon i Norge foregår fortsatt!!!

Del:

Mer:

styremedlemmer

Rekruttering av styremedlemmer

Effektivt styrearbeid krever dyktige og engasjerte styremedlemmer. Hvordan kan organisasjoner tiltrekke og holde på de beste talentene i styret? I artikkelen vil vi hos Styre